Ombouw afval container

Sinds anderhalve maand woon ik in een nieuw huis. In deze gemeente wordt het vuil in afvalcontainers gedumpt, deze containers moeten dan éénmaal per week aan de weg gezet worden. Op zich een ideale oplossing om het vuilnis weg te kunnen werken, echter de vuilnisbakken zelf zijn niet zo’n fraai gezicht. Dit is dan ook de reden dat ik een ombouw voor de afval container(s) heb aangeschaft.

Ik heb een dubbele containerkast aangeschaft. In deze kast is ruimte voor twee containers. De kast kan in zijn geheel open waardoor ik de containers makkelijk in de kast kan schuiven en wanneer de containers aan de weg gezet moeten worden er weer makkelijk uit kan halen. Daarnaast beschikt de kast over een deksel aan de bovenzijde, waardoor ik het vuilnis makkelijk in de bak kan gooien.

Door de ombouw heb ik de containers nu mooi weggewerkt in een houten kast. Dit zorgt ervoor dat ik van mijn tuintje kan blijven genieten zonder gestoord te worden door het aanzicht van de afvalcontainers. Ik heb besloten om de kast in de houten kleur te behouden maar je kunt deze natuurlijk ook schilderen in een kleur naar keuze. Een kleur die wellicht beter bij de tuin past.