Olijfbomen zijn nu te koop!

bomenenzo

Ben jij op zoek naar mooie bomen in de tuin? Dan zit je goed bij bomenenzo. dit bedrijf heeft een groot assortiment aan verschillende soorten bomen. Wil jij graag een mediterraans tintje in je tuin? Dan zijn olijfbomen een mooie optie. Je haalt een stukje buitenland naar je eigen tuin. Je kan de boom in de grond en in een pot planten. Wil je de boom in de grond planten neem dan een oude boom.

bomenenzo

Verzorging

Olijfbomen groeien goed in het Nederlandse klimaat. De olijfboom is winterhard en blijft het hele jaar groen. De boom staat graag in een droge grond die goed vocht doorlaat. Als de temperatuur onder de -8 graden celcius is of bij een lange vorstperiode moet je de boom beschermen door een plastic hoes bijvoorbeeld. Het is daarom een boom die niet veel verzorging nodig heeft. De boom kan een erg hoge leeftijd krijgen waardoor je lang van je olijfboom kan genieten.

Ben jij op zoek naar een mooie boom, die lang meegaat en weinig verzorging heeft? Neem dan een kijkje op bomenenzo voor de mooiste bomen. Heb jij vragen? Neem dan contact op voor het beste advies.