Nieuwe luchtverdeelslang nodig

Als je intensief gaat kweken, dan dien je met een tal van aspecten rekening mee te houden. Ook een correcte luchtverdeelslang is belangrijk om dit te hebben. Hiermee zorg jij er namelijk voor dat al jouw planten de juiste en frisse lucht krijgen welke zij nodig hebben. Ongeacht wat je ook aan het kweken bent, dit is voor iedere plant enorm van belang.

In het begin was ik hier totaal niet mee bezig. Ik ging er namelijk vanuit dat als ik de voordeur van de kassen op zou laten, dat dit dan zou werken. Tot op het moment dat ik vrijwel alle planten heb weg moeten gooien omdat zij kapot zijn gegaan. Hier baalde ik zo van waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een oplossing. Ik wilde dit in de toekomst zien te voorkomen!

Oplossing gevonden

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van de-hobbykweker.nl. Dit bedrijf heeft de juiste middelen in het assortiment welke je kunt gebruiken om te blijven kweken. Ook een luchtverdeelslang had ik hier gezien waardoor ik deze ook meteen heb besteld. Hopelijk hoef ik mij nu geen zorgen meer te maken dat de planten niet voldoende frisse lucht zullen krijgen.