Lounge tuinbanken

Lounge tuinbanken

Velen die een grote tuin hebben, zijn zo ingericht dat er praktisch geen onderhoud meer in is. Vooral de jeugd werkt niet graag in de tuin. Ze willen ervan genieten. Een tuin wordt tegenwoordig vaak betegeld en voorzien van verschillende bloempotten. Dat vergt weinig onderhoud.

In veel tuinen is er een overdekt terras gemaakt, waar men tijdens de avonden in de zomer heerlijk kan vertoeven. Indien er lounge tuinbanken zijn geplaatst met heerlijke kussen is het daar heerlijk met een hapje en een drankje.

Lounge tuinbanken

Het maken van de banken
De Lounge tuinbanken kun je zelf eenvoudig maken wanneer je een goede bouwtekening hebt. Deze bouwtekening kun je halen uit de bundel van Fred Schouten. Zie daarvoor de website bouwtekeningtuinmeubelen.nl . Indien u lid bent, kun je levenslang de bouwtekeningen uit de bundel blijven gebruiken. De bouwtekening worden constant aangevuld en aangepast. Er zit een aparte bundel bij voor tuinmeubelen van steigerhout. Ze zijn tegenwoordig erg in de mode. In de bundel van Fred Schouten staan meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Wanneer je zelf de lounge tuinbanken gemaakt hebt, zal je en ook de anderen verbaasd zijn over het geweldige resultaat. Zo kun je ook zelf de buitentafel van steigerhout maken. Dan vormt het een mooi geheel.