Zoek jij een kantoorruimte om te huren in Breda?

Kantoorruimte huren Breda

Gezocht: Kantoorruimte huren Breda

Mijn tante heeft een eigen bedrijf, ze verkoopt kleding op haar webshop. Ze verkoopt hippe kleding en accessoires voor tieners tot jong volwassenen. Omdat haar kledingstukken een goede prijs hebben een ook nog hip zijn, kreeg zij in een korte periode veel klanten. De best-sellers waren om de week uitverkocht, haar huis stond vol met dozen en kleding. Mijn moeder kwam vaak langs om te helpen als mijn tante weer een grote bestelling binnenkreeg of moest verzenden.

Oplossing?

Na een tijdje was dit niet meer te doen, mijn moeder besloot te helpen zoeken naar een oplossing. Veel tijd had mijn tante namelijk niet. Mijn moeder kwam de website https://www.bcsb.nl tegen en werd er geïnteresseerd. Dit leek erg betrouwbaar en van een goede kwaliteit. Mijn tante wilde niet teveel geld uitgeven aan alleen een werkruimte en had dit duidelijk aangegeven. Toen mijn moeder de prijs hoorde was ze erg verrast, het paste zelfs ruim in het budget. Mijn tante heeft contact opgenomen en was erg tevreden over de prijs kwaliteit verhouding.Kantoorruimte huren Breda

Tegenwoordig zit mijn tante samen met mijn moeder al een hele tijd in het Business Centre. Beide zijn zij erg tevreden over de service en blijven er nog zo lang het kan.