Zoek jij een drukker in Deurne?

Drukker Deurne

Op zoek naar een drukker Deurne gevestigd.

Ik heb een eigen winkel in het centrum van een dorpje vlak naast de provincie Maastricht. Veel klanten kennen mij door mijn website. Vele mensen komen dan langs bij mij in de winkel maar lopen er vaak de eerste keer langs. Mijn winkel is namelijk niet zo goed te herkennen. Hier wilde ik wat aan doen, een kennis raadde mij stickers aan. Stickers die je op je deur of glas plakt met je logo of naam.Drukker Deurne

Na een tijdje besloot ik een website te zoeken die zulke stickers maken en daar om advies te vragen. Ik kwam de site http://www.wikiprints.nl tegen en bekeek hun aanbod. Hun stickers zijn toepasbaar voor verschillende doeleinden en zijn met zowel beschikbaar met een glans of matte afwerking. Ik heb passend advies gekregen en heb een design gemaakt. De stickers waren erg snel binnengekomen en van een goede kwaliteit.

Uiteindelijk

Nu ik mijn stickers op de ramen heb geplakt ben ik goed te herkennen, ook heb ik al een nieuwe bestelling geplaatst voor visitekaartjes.

De naamsbekendheid van mijn bedrijf is erg verhoogd met klanten die mijn website nog niet kenden. Mijn winkel is nu net zo bekend als mijn website.