Vergader locatie huren in Rotterdam

vergader locatie huren Rotterdam

Een goede vergader locatie huren in Rotterdam. neem dan eens contact op met Cozinha do Mundo. Hier is het mogelijk om een ruimte te huren van alle gemakken voorzien. Behalve dat je bij dit restaurant ook een heerlijk hapje kan eten, is de ligging perfect. Dit ligt namelijk in de buurt van Theater Zuidplein, Ahoy en het Zuiderpark. Een theater bezoek is makkelijk te combineren.

Vaak wanneer wij een vergadering hebben van ons bedrijf, komen wij hier bijeen. Ons kantoor heeft zelf geen ruimte om met een grote groep te zitten en daarom is deze locatie uitstekend.

Hier kan je een vergader locatie huren in Rotterdam

Een tijd geleden zouden wij met onze afdeling naar een theater voorstelling gaan in deze stad. Vooraf was het de bedoeling om met elkaar een drankje en een hapje te eten. Tijdens het eten werden er nog een paar belangrijke zaken doorgenomen, daar was nu de gelegenheid voor.

Het eten smaakte geweldig en behalve dat, was de ruimte een topper. Hier gaan wij zeker vaker een bespreking houden en als afsluiting van een heerlijk diner genieten. Zeker een aanrader om bij Cozinha do Mundo, een hapje te gaan eten.