internet marketing bureau eindhoven

Drie maanden geleden heb ik een restaurant geopend in Eindhoven. Aangezien we nog geen website hadden, wilde wij graag een professionele website die ook goed vindbaar is. Daar moet je een marketing bureau voor inschakelen. Wij zijn toen gaan kijken onder “internet marketing bureau eindhoven” en kwamen terecht bij Websitepromotor Eindhoven. Op internet staan veel positieve recensies over het bedrijf. Zo hebben zij een goede service, scherpe prijzen en korte lijnen. Dit zijn punten die ik erg belangrijk vind.

No cure no pay

Internet marketing bureau eindhoven (Websitepromotor) levert diensten op basis van no cure no pay. Dit wil zeggen dat je pas betaald bij het behalen van de afgesproken posities. In mijn geval betaal je voor een top 10, 5 en 3 positie. Indien je lager staat dan 10 heb je geen onnodige kosten. Mensen zoeken namelijk bijna nooit op de 2de pagina van Google. Indien je in de top 10 staat wel. Het voordeel is dat je dan beter vindbaar bent en meer omzet draait. Het is daarom ook echt een aanrader om diensten af te nemen van Websitepromotor Eindhoven.

Maandelijks ontvang ik een rapportage met de werkzaamheden die voor mij zijn verricht. Zo krijg je een goed inzicht van de werkwijze van het bedrijf!