Een chromaluxe fotopaneel besteld

Opzoek naar chromaluxe fotopaneel! Wij willen namelijk ons kantoor eens goed en wel gaan inrichten. Ik had al geregeld nieuwe planten besteld om het te verdelen over het kantoor. Alleen is dit niet voldoende. Onze werkgever heeft ons hierin vrij gelaten en samen met ons een budget afgesproken waar aangehouden moet worden.

Taken verdeeld

Twee collega’s gaan opzoek naar decoratie voor op de tafels en ik ga opzoek naar iets voor aan de muur. Uiteindelijk had ik het al wel vrij snel gevonden. Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van Wikiprints. Hier kun je een fotopaneel bestellen welke overigens ook nog eens op locatie wordt bezorgd.

Aantrekkelijke prijzen in combinatie met snelle service wilt iedereen. Nu dat ik niet nog langer wilde gaan zoeken heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen. Onze bestelling werd zeer netjes en vakkundig ingepakt om het te vervoeren. Overigens waren de kosten bij dit bedrijf een stuk lager vergeleken met wat ik elders had gezien. Nu dat er bij ons genoeg aan de muur hangt, heb ik ervoor gekozen om mijn collega’s te helpen met het zoeken naar decoratie voor op de tafels.