Bruikbare rookruimtes besteld

Wist je dat je door middel van rookruimtes er goed voor kan zorgen dat het er netjes en verzorgd uit ziet? Ikzelf ben bedrijfsleider bij een vrij groot bedrijf. Hier hebben ze voor een tijd terug het besluit genomen om ook nieuwe ruimtes te bestellen. Het feit dat ze niet willen hebben dat het personeel een sigaret in de openbare plek rookt ben ik mee eens. Ikzelf rook ook daar niet van, echter vind ik het niet netjes om met de klanten samen een sigaret te roken.

Uiteindelijk heb ik deze zorgen op me genomen en ben ik gaan zoeken op het internet. Tijdens deze zoektocht op het internet heb ik genoeg bedrijven gevonden, echter op de website van asecos.com wist ik het zeker. Hier zijn de kosten voor de aanschaf van deze ruimtes aanzienlijk goedkoper waardoor ik ervoor heb gekozen om direct te bestellen.

home_mobile_190x60

Hun snelle levering zorgt er goed voor dat deze ruimtes snel en gemakkelijk worden geplaatst. Ik weet in ieder geval zeker dat het personeel deze ruimtes zullen waarderen. Dankzij asecos.com ben ik in ieder geval verzekerd van geschikte ruimtes om een sigaret in te roken.