Makelaarskantoor Geleen, voor een snelle aan/verkoop van uw huis!

Bij makelaarskantoor Geleen bent u verzekerd van een goede service en wordt u ten alle tijden netjes te woord gestaan. Heeft u dus een huis dat u wilt verkopen of wilt u een huis kopen? Dan helpt makelaarskantoor Geleen u hier graag bij!

Hoe gaat makelaarskantoor Geleen te werk?

  • Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, hierin kunnen we elkaar dan leren kennen. Hierbij kunnen we ook vertrouwen in elkaar krijgen. vooral uw vertrouwen in ons is belangrijk. Ook bespreken we hierbij hierin uw budget of de vraagprijs.
  • Wanneer wij samen een aantal afspraken hebben gemaakt gaan we beginnen met het adverteren van uw huis om zo aandacht van potentiële kopers te vinden. Wanneer u een huis wilt kopen zullen wij voor u op zoek gaan naar een geschikt huis dat voldoet aan uw wensen en behoeftes.
  • Wanneer wij een koper of een huis hebben gevonden zullen wij u hiervan van op de hoogte houden. We zullen u sowieso regelmatig informeren over de voortgang.
  • Wanneer u een huis heeft gekocht of het is verkocht dan helpen wij u graag bij de financiële afhandeling wanneer u hier behoefte aan heeft.

 

Kortom, voor de aankoop of verkoop van uw huis moet u bij makelaarskantoor Geleen zijn!