Houten spiegels

Met een houten spiegel kun je alle kanten op, houten spiegels kunnen bijvoorbeeld een zeer resistente uitstraling hebben, of het nu landelijk of klassiek is. De stijl van de spiegel hangt grotendeels af van de houtsoort die voor het houten frame is gebruikt. uniek tintje voor een spiegel. Een spiegel hout kan heel simpel of juist heel modern zijn in je interieur. Een houten spiegel met een lichte houtnerf heeft ook een moderne stijl, maar kan ook heel stoer staan ​​in de kamer. Vintage look, maar passen ook heel goed in een industrieel of modern interieur.

Decoratie

Met decoratieve of sierlijke houten spiegels geef je je interieur een elegante stijl. Een spiegel hout met een elegante lijst staat prachtig in elk type interieur. Voor decoratieve elementen zoals barokke spiegels of vlooienspiegels wordt vaak (oud) hout gebruikt. Eening Houts de Aanhuizen voor deze tijd, met de liefde voor het werk van onze vrienden en de r Met een houten spiegel kun je alle kanten op. Houten spiegels kunnen bijvoorbeeld een zeer stoere uitstraling hebben, of het nu landelijk of klassiek is. De spiegel hangt grotendeels af van de houtsoort die voor het houten frame wordt gebruikt. Elke houtsoort geeft een spiegel zijn eigen unieke touch. Een eikenhouten spiegel kan van binnen heel eenvoudig of juist heel modern zijn. Hout met een lichte houtnerf heeft ook een moderne stijl, maar kan ook mooi staan ​​in de kamer.

Frames en spiegelhout

Handgeslepen spiegels met houten lijsten geven een ouderwetse en vintage uitstraling, maar passen ook heel goed in een industrieel of modern interieur. Houten spiegels kunnen bijvoorbeeld een zeer stoere uitstraling hebben, of het nu landelijk of klassiek is. De stijl van de spiegel hangt grotendeels af van de houtsoort die voor het houten frame is gebruikt.Elke houtsoort geeft een spiegel zijn eigen touch. Een eikenhouten spiegel kan heel simpel of juist heel modern zijn in je interieur. Een houten spiegel met een lichte spiegel hout nerf heeft ook een moderne stijl, maar kan ook heel stoer staan ​​in de kamer. Handgeslepen spiegels met houten lijsten geven een antieke en vintage uitstraling, maar passen ook heel goed in een industrieel interieur of modern.