Fris zwembad door zwembadoverkappingen

nieuwatlantis logo

Er is niks prettiger dan een zwembad met fris water. Door een zwembadoverkappingen kan je het hele jaar door genieten van een fris zwembad en dit brengt natuurlijk ook andere voordelen met zich mee.

Voordelen

Zwembadoverkappingen zijn van die koepels over het zwembad dat meestal in de tuin staat. Zo’n overkapping zorgt ervoor dat je ook nog een lekkere duik kan nemen in het wat koudere weer.

Doordat het zwembad op temperatuur blijft is het een ideale manier om te besparen op stookkosten. Het is misschien een investering, maar wij hebben ervaren dat dit deze zich op een gegeven moment gaat terugbetalen. Het zorgt er natuurlijk ook voor dat blaadjes en andere ongedierte niet zomaar het zwembad inwaait waardoor je ook weer bespaart op onderhoud.

Door het onnodige stoken tegen te gaan brengt dit natuurlijk ook voordelen met zich mee op het gebied van milieuvriendelijkheid. Stoken kan namelijk best schadelijk zijn voor het milieu.

Mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van design en materialen. De overkapping is gemaakt van stevig materiaal en wordt goed gemonteerd. U hoeft u dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de overkapping.

Wij hebben onze overkapping bij NieuwAtlantis gehaald waar we hem helemaal af hebben laten stellen op onze voorkeuren. We wouden ervoor zorgen dat de overkapping bij het huis en de tuin aansloot zodat het geen doorn in het oog zou zijn.zwembadoverkappingen