Een leuk bedrijfsuitje

bedrijfsuitje

Altijd moeilijk om een bedrijfsuitje te regelen waar iedereen het naar zijn zin heeft. Vaak hoor je altijd mensen klagen wanneer deze zich niet hebben kunnen vermaken. Maar daar wil ik verandering in te brengen. Hiervoor had ik al een afspraak gemaakt met een medewerker van VVC Adventure. Want dit bedrijf is een expert als het op vermaak aan komt. Zo hebben zij heel veel verschillende dingen die je kunt gebruikenvoor een gezellig dagje uit. Niet alleen is het hier mogelijk om een slipcursus te bespreken, maar ook een hindernisbaan en zelf een spel waar de mannen tegen de vrouwen strijden. Als hier niet iets tussen zit. bedrijfsuitje

Zoveel mogelijkheden

Omdat het bedrijf waar ik werk best wel veel fanatieke sporters zitten, leek het mij leuk om een doe dag ervan te maken. Iedere werknemer kon zich opgeven voor een bezigheid, ze hadden de keuze uit drie evenementen. Voordat wij aan het bedrijfsuitje begonnen moest iedereen al een keuze gemaakt hebben uit twee van de drie evenementen. Na deze sportieve dag stond er een lekkere bbq te wachten.

Het was een bijzonder leuke dag, met alleen maar vrolijke mensen. Heb ook veel complimenten gekregen, maar die kan ik beter aan de organisatie van VVC Adventure doorgeven.