Textiel borduren? Klik hier!

vandongen logo

Ik kreeg een opdracht, waarbij ik niet snel na hoefde te denken hoe ik het moest aanpakken. Namelijk textiel borduren. Textiel borduren kan nu gedaan worden bij veel bedrijven die verschillende aanbod hebben. Toch is het beste bedrijf, waar ik ook eerder mee heb samengewerkt, Van Dongen. Zij bestaan al sinds 1780 en weten raad met jouw vraag. Je kunt er werkelijk van alles laten doen, en veel is mogelijk.

Zoekenbadges groot

Op internet zocht ik naar verschillende websites en vergeleek het aanbod met die van Van Dongen. Uiteindelijk kwam uit de test dat Van Dongen toch wel de beste service levert en de scherpste prijs- en kwaliteitsverhouding heeft. Zij bieden dan ook zeer veel en weten raad met de vraag.

Contact

Ik heb besloten om contact op te nemen met het bedrijf, omdat ik wat vragen heb over mijn opdracht. De telefoon werd vriendelijk opgenomen en ik werd netjes te woord gestaan. Na het gesprek met de medewerker kreeg ik een advies op maat. Het was fijn dat ik op deze manier te woord werd gestaan. Het bedrijf is duidelijk niet veranderd van de service en weet wat er moet gebeuren. Ik ga ze dan ook zeker aanraden bij vrienden en familie.