Mijn aanhangerrijbewijs behaald!

Als eigenaar van een bouw bedrijf ben je maar dagelijks druk bezig om het zo goed mogelijk te laten lopen. Met alles wat je doet dien je rekening te houden, enige wat ik nog moest halen was een aanhangerrijbewijs….

Ik had voor de rest alle diploma’s op zak om het werk uit te mogen voeren, echter mocht ik tot op heden geen aanhanger achter mijn auto hangen. Hier had ik niet het juiste rijbewijs voor waar ik onwijs van baalde. Ook wanneer het personeel mijn hulp nodig had kon ik hun hiermee niet helpen aangezien ik geen aanhanger achter mijn auto mocht hangen. Hierdoor heb ik besloten om een rijschool te vinden waar het mogelijk is om dit rijbewijs te behalen. Doordat ik via het internet ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van rijschool Osseforth. De kosten welke hun hiervoor hanteren was een stuk lager vergeleken met wat ik elders had gezien, hierdoor heb ik ook besloten om mezelf in te schrijven.

logo-osseforth-2016-mobiel

Al met al waren het onwijs leuke lessen en heb ik hier onwijs veel van geleerd! Ook ik mag nu officieel een aanhanger achter mijn auto hangen, mede dankzij Osseforth!