Haarspeldjes

Haarspeldjes bestaan in alle soorten en maten. Je hebt simpele haarschuivertjes die je altijd kwijt bent en toch overal vindt. Maar je hebt ook de meer frivole speldjes met strikken of andere attributen om het speldje net dat beetje meer flair te geven. Afhankelijk van je wens of outfit, kun je makkelijk wisselen tussen de verschillende soorten en uitvoeringen.

Hoe gebruik je haarspeldjes?

Haarspeldjes dienen in eerste instantie vooral om het haar op te steken of bij elkaar te houden. De eerste keer is even wennen, maar daarna zijn ze relatief makkelijk in gebruik. Klik haarspeldjes klik je eerst open om ze daarna over de lok haar te schuiven. Wanneer je het haarspeldje weer dicht klikt, blijft het haar op de gewenste plaats zitten. Schuif haarspeldjes kun je niet open klikken. Je trekt ze een beetje open vooraleer je ze ter plaatse brengt.

Haarspeldjes

Welke soorten haarspelden bestaan er?

Er bestaat een enorm uitgebreid gamma aan haarspeldjes. Je hebt basis haarspeldjes, die niet versierd zijn. Ze kunnen in verschillende kleuren gekocht worden en je kan dus kiezen voor speldjes die dezelfde kleur hebben als je haar en dus niet opvallen. De basis haarspelden zijn vlak en geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast heb je dan de frivole haarspeldjes, die in duizenden varianten beschikbaar zijn. De haarspeldjes met versiering worden eerder gebruikt als accessoire en worden gecombineerd met de rest van een outfit. Gelukkig zijn ze verkrijgbaar in enorm veel kleuren. Het is dus altijd mogelijk om een speldje te vinden dat perfect bij je outfit past. Afhankelijk van de gelegenheid, kun je kiezen tussen verschillende versieringen. De haarschuivertjes kunnen versierd zijn met:

  • platte strikken in alle kleuren en groottes
  • geknoopte strikken
  • bloemen: van roosjes tot tropische Hawaiiaanse bloemen
  • dieren zoals lieveheersbeestjes en vlinders
  • een mooie print

Er bestaat een haarspeld voor iedere outfit!

Staat er een bruiloft op de planning? Kies dan voor een vrolijke haarspeld met een roze bloem of een simpele witte strik. De versierde haarspelden zijn gewoonlijk verpakt in setjes van twee, maar dit betekent niet dat je ze allebei hoeft te gebruiken. Simpele speldjes zitten vaak per tien verpakt, zodat je er gerust eentje kan verliezen zonder in de problemen te komen. De keuze in haarspeldjes is onbeperkt en als je een beetje rond surft op het web, is de kans heel groot dat je het ideale speldje vindt dat perfect bij je outfit past. Daarnaast kun je ook nog combineren met andere juwelen voor het haar, zoals kammen, banden en pinnen. Kortom, de mogelijkheden zijn ECHT eindeloos.