Functionele zitbanken

Iedere gemeente krijgt op termijn versleten parkbanken die moeten worden vervangen.
Nu ben ik met deze zoektocht terecht gekomen bij Basisschool de Hoeven uit Beuningen, een school waar mijn zus les geeft en waar ze recentelijke nieuwe banken hebben aangekocht voor de speelplaats. De banken zijn uniek: luxe betonbanken afgewerkt met een bamboe zitplank. Ze ogen stoer, maar toch elegant, ze zijn duurzaam en betaalbaar. Ik nam contact met www.pingpongtafel.be, de leverancier van onder andere speltafels, parkbanken, picknicksets en heb ondertussen aangekocht voor de vernieuwing van het speelplein in ons stadspark.

Een pionier op innovatie!

Eigentijdse stadsmeubelen moeten niet alleen functioneel, maar ook stijlvol zijn en perfect samengaan met de parkomgeving. Daarom koos ik voor traditionele en eenvoudige banken: een betonbank met onderplaat en een zit- en ruggedeelte. Deze zijn niet verplaatsbaar, duurzaam en hebben een strakke uitvoering. De bamboe zitting is onderhoudsvrij en zit erg aangenaam.
Ik verkreeg zelfs een korting door de aankoop van 12 stuks! www.pingpongtafel.be had deze bank in voorraad en werd snel na betaling ter plekke geleverd.
Ondertussen zijn de banken al een aantal weken mooi geïntegreerd in de vernieuwde speelruimte van het park!