Een goede bruidsfotograaf in Alkmaar

Wil jij jouw mooiste dag in je leven vastleggen door een bruidsfotograaf Alkmaar, dan ben je bij Does Photo Art aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring en weet hierdoor alles op een special manier vast te leggen op de gevoelige plaat. Nadat wij een datum hadden besproken voor onze trouwdag, moesten er nog meer dingen geregeld worden. Niet alleen het gemeentehuis, maar ook de uitnodigingen, de feestzaal en de muziek. Een geschikte datum uitkiezen heeft ons meer energie en tijd gekost dan de rest, want dat was allemaal zo geregeld.  

Wat een geweldige reportage

Zodra wij alles hadden geregeld hebben wij een afspraak met de bruidsfotograaf in Alkmaar gemaakt. Tijdens dit gesprek kregen wij meerdere reportages te zien van andere mensen, op deze manier kregen wij indruk wat wij van onze eigen shoot konden verwachten. 

Onze trouwdag was een geweldige dag, mooi weer en gezellige mensen. Does Photo Art heeft een zeer waardevolle reportage van gemaakt. Ook de shoot die wij op het strand hadden gemaakt zijn geweldig mooi geworden. Elke keer als wij het album erbij pakken om deze mooie dag nog een keer te bekijken, schietende tranen in mijn ogen, tranen van blijdschap.